Betingelser for modtagelsen af nyhedsbreve

Tak for din interesse for at modtage vores nyhedsbrev.
Ved din tilmelding accepterer du nuværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Updropp er en del af Make It Good Again, og du accepterer derfor at dine personoplysninger må opbevares af virksomheden:

Make It Good Again
CVR: 43 00 14 85
Adresse: Ringstedgade 24 2. sal, 4700 Næstved

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@updropp.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du din e-mailadresse. Vi bruger denne til at sende nyheder og inspiration. Vi benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve, som derfor er vores databehandler. Du kan læse mere om Mailchimp og beskyttelse af data her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at benytte afmeldingslinket, som medfølger nederst i hver nyhedsbrev, eller ved at henvende dig til info@updropp.dk.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse

Vi benytter os af MailChimp til at udsende nyhedsbreve fra. MailChimp anses derfor som vores databehandler. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt streng fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftale med Mailchimp. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt. Frameldelse sker ved at benytte afmeldelses-linket i bunden af nyhedsbrevet i din mail.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af EU – U.S Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor et sikkert grundlaget for vores overførsel af personoplysninger såsom mailadresser til MailChimp.
Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet eller rettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet eller rettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

 

Skrevet den 09-03-2022.