Betingelser for underskrift af formularen “Vil du have en Uptainer nær dig”

Tak for din interesse for Updropp. 
Ved underskrift af formularen “Vil du have en Uptainer nær dig”, accepterer du nuværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Updropp er en del af Make It Good Again, og du accepterer derfor at dine personoplysninger må opbevares af virksomheden:

Make It Good Again
CVR: 43 00 14 85
Adresse: Ringstedgade 24 2. sal, 4700 Næstved

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@updropp.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Hvad skriver du under på?

Når du skriver under i formularen “Vil du have en Uptainer nær dig”, tilkendegiver du at du gerne vil have en Uptainer i din kommune. Det betyder også, at du ønsker en mulighed for at komme af med dit elektronik på ansvarlig vis, og på en anden måde end det allerede er muligt. 

Ved at skrive under, hjælper du os med at vise en stærk front. Du giver os bedre forhandlingsmuligheder, når vi skal italesætte problemerne overfor kommunerne og andre interessenter. 

Hvad er en Uptainer?

En Uptainer er en bygning, der opbevarer elektronik. I Uptaineren kan man som borger aflevere elektronik man ikke længere ønsker at eje. Andre borgere kan derefter komme og hente elektronikken til brug i deres egne hjem.

Hvad bruger vi din e-mail til?

Vi bruger udelukkende din e-mail som underskrift på, at du ønsker en Uptainer nær dig. Din e-mail vil ikke blive brugt eller set af tredjeparter. 

Hvis du vælger at trykke ‘Ja tak’ til at modtage nyhedsbrev, vil vi dog benytte din mail i forbindelse med udsendelse af dette. Læs mere om betingelserne for modtagelse af nyhedsbrevet her.

Hvad bruger vi de øvrige informationer til?

I formularen beder vi dig også oplyse hvilken kommune du bor i. Dette bruges til at kunne kommunikere målrettet til politikerne i de bestemte kommuner.  Derudover er det med til at fastlægge i hvilke kommuner interessen for Uptainers er størst. 

Hvordan indsamler og opbevarer vi dataen?

Når formularen er udfyldt sendes dataen til Google suite, og samles i et Googles sheet. Dataen er derfor beskyttet af Google privatlivspolitik. Dataen kan ikke tilgås af andre end virksomhedens dataansvarlige, Sara Mandrup Holt.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet eller rettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet eller rettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. 

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

 

Skrevet den 28-03-2022.